A La Carte
Áraink 2023. május 1-től érvényesek.
Allergéntáblázatunk
A 14 allergén bővebben:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek, kivéve:- búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is
- búzából készült maltodextrin
- árpából készült glükózszirup;
- alkoholpárlatok - így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol - készítéséhez használt gabonafélék.
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
- vitaminok vagy karotinoidkészítmények hordozójaként használt halenyv;
- a sör és a bor derítőanyagaként használt halenyv vagy vizahólyag
6. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
- teljes mértékben finomított szójababolaj és zsír;
- szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol-szukcinát;
- szójabab olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol-észterek;
- szójabab olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
- alkoholpárlatok - így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol - készítéséhez használt tejsavó;
- lakit
9. Zeller és a belőle készült termékek
10. Mustár és a belőle készült termékek
11. Szezámmag és a belőle készült termékek
12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek
Valamennyi ételünk tartalmaz egy vagy többféle allergént is.